Perämeren kesä

Oulun seudun helteiset hiekkarannat kutsuvat nauttimaan kesästä meren äärelle!

 

tutustu tarkemmin

Oulun kaupunkikulttuurin sykkeessä

Oulun kulttuurielämä ei seisahdu paikoilleen koskaan, vaan kaupungissa on lähes aina jokin tapahtuma tai tilaisuus, minne mennä nauttimaan mieleisestään kulttuurista.

 

tutustu tarkemmin

Tervetuloa lapsekkaalle Oulun seudulle!

Oulun seudulla on huikea kattaus lapsiperheille suunnattuja kohteita ja tapahtumia, joissa lapset sekä vanhemmat viihtyvät.

 

tutustu tarkemmin

VisitOulu kokoaa yhteen
Oulun seudun parhaat palvelut!

VisitOulun matkailu- ja kokouspalvelut yhdessä seudun ihmeellisen luonnon kanssa tekevät jokaisen alueelle tulevan vierailusta ikimuistoisen. Ihaile revontulia tykkylumiluonnon keskellä, juhli kesäfestareilla aamuun asti, vietä kiireetön kaupunkiloma keskustan kahviloiden ja ostosten parissa, retkeile kansallispuistossa keskiyön auringon alla, hiihdä jäätyneen meren kannella tai vietä riemukas perheloma helteisellä hiekkarannalla – tämä kaikki ja paljon enemmänkin on ulottuvillasi Oulun seudulla!

Pohjoiset kokemukset

Katso mitä kaikkea voit kokea Oulun seudulla!

Pohjoiset kokemukset:

Perämeren kesä

Kesällä Oulun seudun hiekkarannoilla aurinkoa ottaessaan ei heti uskoisi, että meri on ollut paksun jääkerroksen peitossa vain muutamia kuukausia aiemmin. Oulun seudun pohjoinen sijainti ei kuitenkaan tarkoita kylmää säätä ympäri vuoden, vaan kesä-elokuussa alueen lämpötilat hipovat usein hellelukemia, eikä merivesikään ole kylmää! Tämä saa ihmiset kerääntymään veden äärelle aurinkoa ottamaan, piknikille, rantaravintoloihin sekä kesäisten vesiaktiviteettien pariin.

Pohjoiset kokemukset:

Villi erämaa

Pohjoisen luonnon eksotiikka on parhaimmillaan siellä, missä se näyttäytyy puhtaassa ja koskemattomassa muodossa. Oulun seudun luontokohteet kansallispuistoineen ovat läpileikkaus pohjoisen luonnon monimuotoisuudesta: voit löytää jääkauden muovaamia jäkälän peittämiä harjuja, ikiaikaisia tarumetsiä, kilometreittäin hiekkarantaa, korkeita tuntureita, satojen tuhansien lintujen asuttamia kosteikkoalueita ja vehreitä puistoja lähellä kaupungin keskustaa.

KATSO KAIKKI

 


Oulun seutu on helposti saavutettava matkailualue, jossa kaupungista pääsee kätevästi poikkeamaan vaikkapa Suomen eteläisimmälle tunturialueelle tai jääkauden muovaamalle harvinaiselle luontoalueelle.

 

tutustu oulun seutuun

SOME

VisitOulu Instagramissa


Löydät VisitOulun myös Facebookista!
 


katso kaikki tapahtumat

 

Mitä Oulun seudulla tapahtuu juuri nyt?

 

katso lisää