VISIT_OULU_CONGRESS_HIRES_FINAL-(15-of-15).jpg

Kokousten Oulun seutu

Oulun seutu tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten kokousten, kongressien, koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen. Kokoustoimijamme pystyvät vastaamaan tarpeisiisi, olitpa järjestämässä pientä palaveria tai suurta kansainvälistä kongressia. Kannattaa kääntyä puoleemme jo tilaisuuden varhaisessa suunnitteluvaiheessa, sillä kauttamme saat apua esimerkiksi sopivan tilan kartoitukseen, tarjoilujen, kuljetusten ja oheisohjelmien järjestämiseen sekä tilaisuutesi markkinointiin.

Kysy tarjous tilaisuudellesi kaikilta toimijoiltamme helposti yhdellä lomakkeella tästä.

Kokous_8M0A3113.jpg

Järjestä tilaisuutesi tunturin huipulla, maaseudun rauhassa tai modernissa kaupunkimiljöössä!

Oulun seudun monimuotoinen luonto tarjoaa uniikin ympäristön kokouksille ja kongresseille. Oulun ja seutukohteiden pohjoinen sijainti mahdollistaa tilaisuuden järjestämisen tunturiluonnon tykkylumimaisemissa, jääkauden muovaaman luonnon keskellä, rantaravintolassa meren äärellä tai vaikka laivalla Perämerellä seilaten. Oulun seutu on lisäksi helposti saavutettavissa Oulun lentoaseman ja rautatieaseman kautta, josta tasokkaat kuljetuspalvelumme kyydittävät vieraasi mihin tahansa seudulla.

VISIT_OULU_CONGRESS_HIRES_FINAL-(8-of-15).jpg

Tee kokouksestasi erityinen ohjelmapalveluidemme avulla!

Oulun seudun kokouspalvelut eivät kata pelkästään kokouksen järjestämiseen liittyviä asioita, vaan kokouksien oheen voi tilata monia erilaisia elämyksellisiä ohjelmapalveluita. Toimijoidemme kautta saa esimerkiksi eläinsafareita ja rekiajeluita, opastettuja retkiä, virkistäviä sekä rentouttavia liikunta- ja työhyvinvointipalveluita, laivaristeilyitä, vesiaktiviteetteja sekä vaikka saunaillan tarjoiluineen!

Pohjoiset kokemukset

Saattaisit pitää myös tästä...

Pohjoiset kokemukset:

Perämeren kesä

Kesällä Oulun seudun hiekkarannoilla aurinkoa ottaessaan ei heti uskoisi, että meri on ollut paksun jääkerroksen peitossa vain muutamia kuukausia aiemmin. Oulun seudun pohjoinen sijainti ei kuitenkaan tarkoita kylmää säätä ympäri vuoden, vaan kesä-elokuussa alueen lämpötilat hipovat usein hellelukemia, eikä merivesikään ole kylmää! Tämä saa ihmiset kerääntymään veden äärelle aurinkoa ottamaan, piknikille, rantaravintoloihin sekä kesäisten vesiaktiviteettien pariin.