VisitOulu_F94I5649.jpg

Lapsiperheen Oulun seutu

Oulun seudulla on huikea kattaus lapsiperheille suunnattuja kohteita ja tapahtumia, joissa lapset sekä vanhemmat viihtyvät. Parasta Oulun seudun laajassa perhetarjonnassa on se, että erilaista hauskaa tekemistä löytyy loman jokaiselle päivälle vuodenajasta riippumatta. Seudun lukuisat majoitusvaihtoehdot mahdollistavat helpon perheloman niin kaupungin keskustassa kuin luonnon helmassakin.

VisitOulu_F94I5353.jpg

Kiehtovaa tieteeseen ja luontoon tutustumista ja riemukasta lastenkulttuuria!

Oulun seudun perhekohteissa koko perhe voi oppia jotain uutta ja jännittävää: Seudun tiede- ja luontokeskuksissa maailman ihmeisiin tutustuminen tapahtuu jännittävien näyttelyiden ja laitteiden kautta, joiden parissa kaikenikäiset voivat haastaa itseään! Kulttuurinnälkäisille oululaiset lastenkulttuurin tekijät ovat antaneet lupauksensa, että Oulussa on tarjolla laadukasta lastenkulttuuria vuoden jokaisena viikonloppuna.

om_2013-142.jpg

Oulun seudun luonto on lasten suosikkileikkikenttä!

Oulun seudun luonnossa voi kokea ikimuistoisimmat lapsekkaat lomamuistot. Perhelomaa voi viettää esimerkiksi hiekkarannalla vesileikkien parissa, puissa kulkevilla seikkailuradoilla taituroiden, puistojen leikkipuistoissa temmeltäen ja talviluonnossa mäenlaskun sekä eläinsafareiden merkeissä. Touhukkaan päivän luonnossa temmeltäen kruunavat kunnon yöunet tasokkaassa majoituskohteessa, joita Oulun seudulta löytyy joka lähtöön leirintäalueista huoneistohotelleihin, mökkeihin ja huviloihin!

VisitOulu_8M0A0848.jpg

 

lapsiperheen oulun seutu

Koe lapsiperheen Oulun seutu

Pohjoiset kokemukset

Sinua saattaisi myös kiinnostaa...

Pohjoiset kokemukset:

Perämeren kesä

Kesällä Oulun seudun hiekkarannoilla aurinkoa ottaessaan ei heti uskoisi, että meri on ollut paksun jääkerroksen peitossa vain muutamia kuukausia aiemmin. Oulun seudun pohjoinen sijainti ei kuitenkaan tarkoita kylmää säätä ympäri vuoden, vaan kesä-elokuussa alueen lämpötilat hipovat usein hellelukemia, eikä merivesikään ole kylmää! Tämä saa ihmiset kerääntymään veden äärelle aurinkoa ottamaan, piknikille, rantaravintoloihin sekä kesäisten vesiaktiviteettien pariin.