• slide
  • slide
  • slide
  • slide

Oulun seutu tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja kesäisiin seikkailuihin! Onko kesälomahaaveissasi itsesi ylittäminen adrenaliininhuuruisissa seikkailuissa, vaiko kenties arjen kiireiltä pakeneminen erämaan rauhaan? Vai haluaisitko tarjota lapsellesi loman, jota muistellaan vielä vuosienkin päästä, tai haaveiletko rennosta hemmottelulomasta rakkaasi tai ystäväsi kanssa? Tutustu VisitOulun lomatarjontaan, valitse suosikkisi ja osallistu kilpailuun ja voit voittaa 500€:n arvoisen loman Oulun seudulle!

Toripolliisin kesäkisa

Valitse suosikkilomasi ja osallistu kilpailuun!

Kesäkampanja:

Hemmotteluloma

Rentoudu ja virkisty Oulun seudulla, missä hemmottelulomaasi voi kuulua esimerkiksi virkistävä pulahdus kylpylän altaisiin, illallinen merimaisemissa auringonlaskua katsellen sekä keskustan myymälöissä, kahviloissa ja putiikeissa kiertely. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa toiveidesi mukaisen hemmotteluloman Oulun seudulle!

Kesäkampanja:

Villi viikonloppuloma

Elä hetkessä ja muista se ikuisesti! Oulun seutu tarjoaa sinulle seikkailuja meren tyrskyissä, hiekkarannan helteissä ja kesäfestareiden tunnelmassa. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa toiveidesi mukaisen villin viikonloppuloman Oulun seudulle!

Kesäkampanja:

Loma luonnon keskellä

Vapaudu Oulun seudun luonnon rauhassa! Oulun seudun tarunomainen tunturiluonto, ikiaikaiset satumetsät ja meri hiekkarantoineen tarjoavat upeat mahdollisuudet rauhoittumiseen kaukana hälystä ja kiireestä. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa toiveidesi mukaisen loman luonnon keskellä Oulun seudulle!

Kesäkampanja:

Lapsiperheen kesäloma

Muistatko lapsuutesi kesien parhaan lomareissun? Parhaita lomamuistoja ovat sellaiset, jotka eivät himmene koskaan. Oulun seutu tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia lapsekkaisiin lomahetkiin, joista koko perhe iloitsee! Vastaa kyselyyn ja voit voittaa toiveidesi mukaisen perheloman Oulun seudulle!

oulun seudun kesälomatarjoukset

    VisitOulun koko tarjonnasta löydät myös esimerkiksi tapahtumia, nähtävyyksiä, seutukohteita ja paljon muuta!

     

    Siirry visitoulun pääsivulle