• slide
  • slide
  • slide

Tutustu Oulun seudun parhaisiin kokouspalveluihin

Oulun seutu tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kaiken kokoisten kokoustapahtumien järjestämiseen. Kokoustoimijamme pystyvät vastaamaan tarpeisiisi, olitpa järjestämässä pientä palaveria tai suurta kansainvälistä kongressia. Kannattaa kääntyä puoleemme jo tilaisuuden varhaisessa suunnitteluvaiheessa, sillä kauttamme saat apua esimerkiksi sopivan tilan kartoitukseen, tarjoilujen, kuljetusten ja oheisohjelmien järjestämiseen sekä tilaisuutesi markkinointiin.

Kysy tarjous tilaisuudellesi kaikilta toimijoiltamme tästä.

Kerro toivelomastasi Oulun seudulla ja voita 500€ lomalahjakortti!

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi kilpailuun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 500€ lahjakortti lomamatkalle Oulun seudulle! Lomalahjakortin voi käyttää VisitOulun toimijoiden majoitus-, ravintola- ja aktiviteettipalveluihin.

Yhteystiedot

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Oulun Matkailu Oy. 
2. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Osallistujan tulee täyttää kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot. 
3. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. 
4. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kysymyksiin ja jättämällä yhteystiedot. Yhteystietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle. 
5. Palkintona on 500€ arvoinen lomalahjakortti, jonka voittaja voi käyttää VisitOulun toimijoiden majoitus-, ravintola- ja/tai aktiviteettipalveluihin voittajan toiveiden pohjalta. Lahjakortin käyttö sovitaan voittajan kanssa palkinnon luovutuksen yhtedessä. 
6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Varaukset saatavuuden mukaan. Palkinto lunastettava 31.12.2017 mennessä. 
7. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista verotuksellisista seuraamuksista. 
8. Kilpailuaika on 18.5.-16.7.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja nimi julkaistaan VisitOulun sosiaalisen median kanavissa.

Kuljetuspalvelut ja vuokra-autot

Oulun seudulla voi lomailla lukuisilla tavoilla!

 

Tutustu kesän lomateemoihin!