• slide
  • slide
  • slide
Vapaudu Oulun seudun luonnon rauhassa! Oulun seudun tarunomainen tunturiluonto, ikiaikaiset satumetsät ja meri hiekkarantoineen tarjoavat upeat mahdollisuudet rauhoittumiseen kaukana hälystä ja kiireestä. Vastaa kyselyyn ja voit voittaa toiveidesi mukaisen loman luonnon keskellä Oulun seudulle!

Kerro toivelomastasi Oulun seudulla ja voita 500€ lomalahjakortti!

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi kilpailuun. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 500€ lahjakortti lomamatkalle Oulun seudulle! Lomalahjakortin voi käyttää VisitOulun toimijoiden majoitus-, ravintola- ja aktiviteettipalveluihin.

Yhteystiedot:

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailun järjestäjänä toimii Oulun Matkailu Oy. 
2. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt. Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun vain kerran. Osallistujan tulee täyttää kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot. 
3. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista. 
4. Kilpailuun osallistutaan vastaamalla kysymyksiin ja jättämällä yhteystiedot. Yhteystietoja ei luovuteta missään vaiheessa kolmannelle osapuolelle. 
5. Palkintona on 500€ arvoinen lomalahjakortti, jonka voittaja voi käyttää VisitOulun toimijoiden majoitus-, ravintola- ja/tai aktiviteettipalveluihin voittajan toiveiden pohjalta. Lahjakortin käyttö sovitaan voittajan kanssa palkinnon luovutuksen yhtedessä. 
6. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Varaukset saatavuuden mukaan. Palkinto lunastettava 31.12.2017 mennessä. 
7. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä mahdollisista verotuksellisista seuraamuksista. 
8. Kilpailuaika on 18.5.-16.7.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja nimi julkaistaan VisitOulun sosiaalisen median kanavissa.

Oulun seudulla voi lomailla myös lukuisilla muilla tavoilla!

 

Tutustu MYÖS muihin kesän lomateemoihin!