Owla ja kadonnut walkia 6.–10.6.

Valloittava koko perheen tanssiseikkailu, jossa sadun taika kietoutuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja Oulun paikallishistoriaan. Yli 90 eri-ikäistä oululaista ammattitanssijaa ja kansantanssin harrastajaa yhdistävät voimansa tässä kansantanssin suurproduktiossa. 

Ystävykset Tytti, Maija ja Franz tempautuvat elämänsä seikkailuun yrittäessään pelastaa Owlan ahneen Apteekkarin kynsistä. Owlan valkea kaupunki kutsuu sinut mukaan suureen seikkailuun! 

owla.png

Ensi-ilta kulttuuritalo Valveella keskiviikkona 6.  kesäkuuta 2018 kello 19.

Lisätietoa esityksestä:

owlatanssiseikkailu.fi
Kulttuuritalo Valve


Lukuseikkailu kirjastoauto Onnelin kanssa Hupisaarilla 7.6.

Tervetuloa kesänvihreälle kirjapiknikille Hupisaarille, Ainolan puistoon torstaina 7.6. klo 13–15! Lukuseikkailussa on mukana Oulun kaupunginkirjaston iki-ihana kirjastoauto Onneli, jossa voi sukeltaa tarinoihin ja lainata kesälukemista kotiin saakka! Kirjapiknikin aluksi nähdään ja kuullaan tarinankerrontaesitys, ja matka jatkuu istuttamalla puhuvien kasvien siemeniä.

Onneli-kirjastoauto-1000x500.jpg

Mukaan piknikille löytää, kun suuntaa taidemuseon viereltä valkoista siltaa pitkin Hupisaarten huvimajalle. Sadesään sattuessa lukuseikkailua vietetään Alaköökin Piparkakkutalossa sekä kirjastoauton lämmössä. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tapahtuma on osa Lumotut sanat –lasten ja nuorten sanataideviikkoja.

Lisätietoa:

Onnelin kesäinen lukuseikkailu
Lumotut sanat

 

Lisää kesäisiä menovinkkejä:

Lasten kulttuurikaupunki Oulu

Lasten kulttuurikaupunki Oulu Facebookissa

 

<< Lapsiperheen kesäloma Oulun seudulla