Koskenlaskukauden avausjuhlat Koitelinkoskella 10.5.2018 

Koiteli on lähes luonnontilainen koskialue Oulussa, Kiimingin kaupunginosassa, vain noin 25 kilometriä kaupunkikeskustasta. Koitelissa voi retkeillä, uida, kalastaa, viettää aikaa rantakalliolla ja nauttia piknikiä taukopaikoilla. Kohisevat kosket antavat elämyksiä eritasoisille melojille. Kesäkausi avataan vauhdikkaasti koskenlaskun merkeissä!

koskenlasku.jpg

Tervetuloa laskemaan koskea perheporukalla tai kavereiden kesken! Myös yksittäiset varaukset otetaan vastaan. Hinta 20 euroa/henkilö.

Varaukset ja lisätiedot: info@goarctic.fi

www.koiteli.fi


Oulun seudun luonto houkuttaa harrastamaan

 

Ilo irti kesästä vedessä!

Oulun seudun merenrannat ja jokisuistot tarjoavat loistavat mahdollisuudet vesiaktiviteetteihin, kuten SUP- ja leijalautailuun sekä wakeboardingiin. Seudun joet ovat lisäksi mahtavia melonta- ja koskenlaskupaikkoja. Parhaat vinkit ja välineet saat oululaisilta ohjelmapalvelurityksiltä, jotka vievät sinut ja seurueesi unohtumattomien elämysten äärelle. Rauhallisempia elämyksiä etsivät voivat viettää kesäpäivänsä esimerkiksi risteilemällä lähiseudun meri- ja jokialueilla.

lappis.fi

goarctic.fi

wakeboard_artikkelikuva-1000x450.jpg


Tähtää viheriölle

Yksi kesän suosituimmista aktiviteeteista on golf, jota voi harrastaa eri puolilla Oulun seutua niin metsän siimeksessä kuin meren äärelläkin. Kilpatason golfkenttiä löytyy Oulun Virpiniemestä ja Sankivaarasta, Kalajoelta sekä Vuokatista. Aloittelijoille sopii Muhoksella oleva Oulujokilaakson Golfin jokamieskenttä.

oulugolf.fi

virpiniemigolf.fi

kalajokigolf.fi

oulujokilaaksongolf.fi


Golfia voi pelata myös frisbeellä!

Oulun seudun uusin hittilaji on frisbeegolf, jonka harrastusmahdollisuudet ovat seudulla omaa luokkaansa: seudulla on useita kymmeniä huipputason frisbeegolfratoja, joista useimmat ovat täysin maksuttomia. Frisbeegolfia voi pelata Oulun seudulla esimerkiksi merellisissä puistomaisemissa, jylhissä kangasmaastoissa sekä avaralla hiekkarannalla. Seudun maineikkaimpiin ratoihin lukeutuu esimerkiksi Oulun Meri-Toppila ja Virpiniemi, Limingan Rantakylä, Kalajoen Hiekkasärkät sekä Vaalan ja Syötteen radat. Oulua nimitetään Suomen frisbeegolfpääkaupungiksi!

OFS-artikkelikuva-1000x500 (1).jpg

Oulun seudun frisbeegolfradat:

 ouka.fi

seikkailupuistopakka.com

 

<< Luontoloma Oulun seudulla