Päivi Penttilä on VisitOulun uusi toimitusjohtaja

 

Kuva_päivi penttilä[2] (1).jpgOulun Matkailu Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.6.2018 lähtien nimetty KTM Päivi Penttilä Oulusta. 

Päivillä on erittäin monipuolinen kokemus erilaisista markkinoinnin asiantuntijatehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Päivi siirtyy Oulun Matkailu Oy:n vetäjäksi Polar Electrolta, jossa hän on työskennellyt globaalissa markkinoinnissa markkinointipäällikkönä sekä Customer Insight -yksikön vetäjänä. Tätä ennen hän työskenteli myös kansainvälisen mediatoimistoketju Posterscopen Suomen yksikön vetäjänä.

Päivi pitää uutta positiota hienona näköalapaikkana. Oulun alueen matkailu monipuolistuu jatkuvasti ja taustalla toimiva matkailualan verkosto on upea voimavara toimialan kehittämisessä. Takana on paljon hyvin tehtyä työtä ja samalla on vielä paljon potentiaalia otettavissa käyttöön. Tarkoituksena on nostaa Oulun tunnettuutta entisestään ja olla läsnä houkuttelevalla viestillä sekä laadukkailla matkailupalveluilla kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden päätöksenteon hetkellä. Erityisen kiinnostavana Päivi näkee myös alueen täysin uudet matkailuun liittyvät mahdollisuudet, kuten teknologiayrityksiin ja koulutukseen liittyvä matkailu. 

Oulun Matkailu Oy on vuonna 2010 perustettu seudullinen yhteismarkkinointiyhtiö, jonka tehtävänä on lisätä Oulun seudulle matkailutuloa luomalla kaupanteon mahdollisuuksia toimijoilleen.