VISIT_OULU_CONGRESS_HIRES_FINAL-(15-of-15).jpg

Möten i Uleåborgsregionen

Regionen erbjuder utmärkta möjligheter att ordna diverse möten, kongresser, utbildningar och evenemang. Våra konferensarrangörer kan beakta dina behov oavsett om du ska ordna en liten palaver eller en stor internationell kongress. Det lönar sig att kontakta oss redan i ett tidigt skede av planeringen så att vi kan hjälp dig t.ex. med att kartlägga lämpliga alternativ för utrymmen, traktering, transport och kringarrangemang och med marknadsföringen.

Begär smidigt en offert för ditt evenemang från alla våra arrangörer samtidigt med den här blanketten!

 

Kokous_8M0A3113.jpg

Ordna ditt evenemang på en fjälltopp, i lugnet på landet eller i en modern stadsmiljö!

Uleåborgsregionens mångsidiga natur erbjuder en unik miljö för möten och kongresser. Det nordliga läget gör det möjligt att ordna evenemang såväl i fjällandskap med konstsnö som i naturlandskap som istiden format, i en strandrestaurang invid havet eller t.ex. som en seglats i Bottenviken. Uleåborgsregionen är dessutom lättillgänglig via Uleåborgs flygplats och järnvägsstation, varifrån våra utmärkta transportföretag för dina gäster vart som helst i regionen.


VISIT_OULU_CONGRESS_HIRES_FINAL-(8-of-15).jpg

Gör ditt möte speciellt med hjälp av våra programtjänster!

Mötestjänsterna i Uleåborgsregionen omfattar inte enbart arrangemangen kring själva mötet utan man kan också beställa diverse upplevelserika kringarrangemang. Våra medarbetare erbjuder t.ex. djursafarier och slädfärder, guidade utflykter, uppfriskande och avslappnande motions- och andra tjänster för personaldagar, kryssningar, vattenaktiviteter och kanske en bastukväll med traktering!

Arktiska upplevelser

Du kanske också gillar det här…

Arktiska upplevelser:

Den arktiska vildmarken

Den nordliga naturens exotik är som bäst där man ser den i ren och orörd skepnad. Uleåborgsregionens utflyktsmål, inklusive områdets nationalparker, presenterar ett tvärsnitt av den arktiska naturens mångfald: man hittar lavtäckta åsar som istiden format, oförgängliga sagoskogar, kilometervis med sandstrand, höga fjäll, våtmarker med hundratusentals häckande fåglar och grönskande parker alldeles i närheten av stadskärnan.