Laskettelupanoraama.jpg

Ukkohalla

Ukkohalla är öppet året runt. Dess 17 backar, 3 terrängbackar, cable wakeboard-park, frisbeegolf och de bästa vandringslederna i regionen erbjuder roliga semesteraktiviteter för alla åldersgrupper. När du bor i semesterbyn Ski-In finns backarna, sjöutsikten och alla tjänster precis utanför dörren.

IMG_5880-2-copy1.jpg

Nya, mångsidiga Ski-In-byn har även en ny bowlinghall, restaurang och ett omfattande wellnesscenter med olika bastur. I Ukkohalla finns olika evenemang under säsongerna, inklusive världsmästerskapen i träskfotboll, träskrockfestivalen, skidevenemanget Hallan Akka och störtloppstävlingar. Du hittar alltid snö i Ukkohalla, även under exceptionellt milda vintrar. Semestra i Ski-In vid sjön.

ukkohalla logo.jpg

www.ukkohalla.fi

oulu region

Du kanske också gillar det här

Uleåborgsregionen:

Uleåborg – Capital of Northern Scandinavia

Uleåborg är den största och äldsta staden i norra Finland. Staden ligger vid Uleälvens mynning på stranden av Bottniska viken och har goda trafikförbindelser. Uleåborg grundades av Sveriges kung Karl den IX år 1605, och på 1800-talet var staden Finlands ledande exportör av tjära. Numera är staden hem för över 200 000 uleåborgare och ett favoritmål för tusentals semesterfirare och affärsresande både från Finland och resten av världen.